Over Bakkum Vertelt

Bakkum Vertelt is een jaarlijks terugkerend festival waar je jezelf vier dagen lang kan onderdompelen in een intieme festival sfeer. Laat je meenemen in ontroerende verhalen, swingende muziek, grappig theater en mooie dansvoorstellingen. Herinneringen worden vertaald in een speciaal voor jou samengesteld gedicht. Tijdens Bakkum Vertelt maak je kennis met uiteenlopende optredens van diverse artiesten. Ontdek aanstormende talenten en ontmoet lokale artiesten in Openluchttheater de Pan, het sfeervolle caravanpodium of laat je verrassen door een pop-up optreden. Terwijl je midden in het bos plaatsneemt op een hooibaal met een heerlijk wijntje en lekker hapje, ervaar je het gevoel van vrijheid en ontspanning.

KINDERen op bakkum vertelt

Kinderen gaan tijdens Bakkum Vertelt op in hun eigen festivalbeleving. In de kidscorner ontplooien ze hun creativiteit tijdens een leuke workshop en later nemen ze plaats op één van de zitzakken om te kijken naar een te gekke kindervoorstelling. Tussendoor is het natuurlijk genieten van bijvoorbeeld een lekkere pannenkoek of een heerlijk ijsje. Genieten doe je samen, met het hele gezin!

Geschiedenis Bakkum Vertelt

In 2014 vierde Camping Bakkum haar 100-jarig bestaan en dat werd gevierd met 4 speciale weekenden vol muziek, theater en literatuur onder de naam ‘Bakkum Vertelt!’. Sindsdien is het een jaarlijks terugkerend festival en hebben diverse grote namen en aanstormende talenten op het podium gestaan; Rob Dekay, Bunch on a Breakout, Rose Marin, Joris Lehr, Leoparte en SYA.

Wil je blijven slapen tijdens Bakkum Vertelt?

Wil je niks missen van het festival? Blijf dan slapen op Camping Bakkum en beleef Bakkum Vertelt volop.