foodtrucs

Muziek, dansen, gezelligheid en natuurlijk……….lekker eten en drinken. Een festival is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Op het festivalterrein vind je meerdere foodtrucs met genoeg keuze voor iedereen. Hou je van een homemade hamburger, ben je een vega lover of hou je meer van de Thaise keuken of de oerhollandse pannenkoek? Voor iedereen is er wat lekkers te krijgen. Kies je een eigen gerecht of ga je samen sharen, wel zo gezellig. Eet smakelijk!

Stephans olie vega

Vega lovers zitten goed bij Stephan. Hier geniet je volop van de heerlijkste homemade vega gerechten. Kies je favoriete lekkernij, neem het mee en geniet naast lekker eten van de leukste optredens. 

Stephans Olie Burgers

Festivals en hamburgers zijn een goede combi! Bij Stephan krijg je de homemade hamburger op een lekker knapperig desem bolletje. Naast goed vlees zijn de toppings ook belangrijk. Deze kan je zelf kiezen; tomaatje, komkommer, uitje en natuurlijk een heerlijke saus. Liever een broodje falafel? Dat kant natuurlijk ook! 

Bangkok Street food

The Crew van Bangkok Streetfood is volledig Thai en komen allemaal uit Bangkok, waar zij de lekkerste Streetfood gerechten hebben bereid. In de Bangkok Streetfood truck worden de typische Thaise gerechten met zorg bereid. Wacht dat je van een heerlijke PadThai, viskoekjes, sate, loempia’s, papaya- en rundvlees salades En natuurlijk mogen de verschillende rode en groene currys niet ontbreken. 

Bakkum Bar

Dansen met een drankje gaat toch net even soepeler. Bij Bakkum Bar kun je terecht voor lekkere drankjes. Zo staan er een paar lekkere speciaalbiertjes op de kaart; Leffe Blond, Hoegaarden radler of natuurlijk een gewoon biertje. Ga jij liever voor een verfrissende bubbel? Haal een glas of een hele fles om gezellige samen te proosten. Cheers! 

Spelty pannenkoeken

Pannenkoeken, wie lust ze niet? Bij Spelty Pannenkoeken kan je kiezen uit de lekkerste pannenkoeken, maar dan wel een Healthy Spelty PUUR pannenkoek gemaakt van biologisch speltmeel van een ambachtelijk korenmolenaars gilde. Kies je eigen topping, zoals verse aardbeien, fairtrade chocolade of een hartige pannenkoek met geitenkaas. 

roast beans koffie

Have a coffee break! Vanuit deze charmante oldtimer wordt de lekkerste koffie bereidt. Barista’s Patrick en Patricia serveren heerlijke biologische koffie en thee. Een ‘gewone’ koffie, een espresso of een latte met havermelk? Maak dit koffie moment helemaal compleet met een heerlijke zoetigheid, zoals een koekje of overheerlijke brownie. 

Wil je blijven slapen tijdens Bakkum Vertelt?

Wil je niks missen van het festival? Blijf dan slapen op Camping Bakkum en beleef Bakkum Vertelt volop.