Het festivalterrein waar iedereen een lievelingsplekje ontdekt

Midden in de bossen van Camping Bakkum vind je het festivalterrein van Bakkum Vertelt. Hier ontstaan mooie verhalen om van te genieten. Muziek, dans, zang, dichters, theater en meer. Het terrein is onderverdeeld in verschillende locaties.

Het centrale punt is het Openluchttheater De Pan; dit is het hoofdpodium. Met een drankje in de hand dans je op de beat van een geweldige band die haar furore maakt op ons hoofdpodium. En als je even geen optreden bezoekt, loop je spontaan een act tegen het lijf. Dit noemen wij Pop-up optredens. Niemand weet waar deze artiesten hun kunsten vertonen. Waarschijnlijk zomaar opeens voor jouw neus. Van moderne dans tot een dichter op een bankje, of een liedje speciaal voor jou alleen.

Hoofdpodium De Pan

De Pan is één van de weinige openluchttheaters die Nederland rijk is. Midden op de camping in het bos ligt een duinpan, waar het theater ligt. Vandaar de naam; De Pan. Op dit podium staan regelmatig grote namen als André Hazes, Karin Bloemen, Peter Pannekoek en anderen. Maar tijdens Bakkum Vertelt is dit podium voor lokale artiesten en aanstormend talent. Van theater voor kinderen met een groots decor, tot een spetterende band waarbij de voetjes van de vloer gaan.

In De Pan vind je ook Bakkum Bar waar je een heerlijke fles wijn of een speciaal biertje haalt. Voor lekker eten is het Ontmoetingsplein de plek om te zijn. Je hebt hier de keuze uit o.a. heerlijke pizza’s, vis, gebraden kip of een frietje met heerlijke toppings. Plof met je hapje en je drankje neer op één van de zitzakken of neem plaats op de houten boomstammen en geniet van de leukste, gekste en mooiste optredens.

Pop-up optredens

Tijdens Bakkum Vertelt kan het zomaar gebeuren dat er spontaan een optreden plaatsvindt terwijl je voor je caravan of accommodatie zit. Straattheater, maar dan verrassend en echt goed. Twee balletdanseressen die hun dans vertonen tussen de dennenappels, of een opera duo dat naast de geiten en alpaca’s in ’t Boetje een aria zingt. Niets is raar of gek, want het gaat allemaal om het vertellen van verhalen.

Wil je blijven slapen tijdens Bakkum Vertelt?

Wil je niks missen van het festival? Blijf dan slapen op Camping Bakkum en beleef Bakkum Vertelt volop.